Gå direkt till sidans innehåll

Vi inventerar företagares behov av kompetensutveckling

Att driva företag innebär alltid utmaningar kring tillväxt, utveckling, att anställa fler och annan kunskap och kompetens. Vi vill skapa goda förutsättningar för utveckling och tillväxt för dig som driver företag i Järfälla kommun.

Nu inventerar vi företagarnas behov av kompetensutveckling genom en enkät som går att besvara fram till sista augusti.

Länk till enkäten

– Det är bra att arbetsmarknadsenheten kan samverka med näringslivsbolaget. Genom inventeringen blir det en bättre bild av hur behovet hos företagarna ser ut. Fler arbetsgivare i Järfälla som behöver anställa nya personal, kommer att ha större möjlighet att hitta rätt personal, säger Abbas Hamade, enhetschef på kommunens arbetsmarknadsenhet.

Enkät nu, utbildning i höst

Järfälla kommun gör det här tillsammans med medlemsföreningen Företagarna. Vår gemensamma ambition i den här inventeringen är att fånga upp ett befintligt intresse, som redan under hösten kan bli utbildningar och insatser som leder till utveckling i era företag. De utbildningar och insatser som genomförs kommer att debiteras till självkostnadspris. Ju fler som är intresserade desto bättre pris kommer det att bli. Tipsa gärna en kompis som driver bolag, att också svara på enkäten.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp