Flottiljens äldre­boende

Flottiljen är ett ny­byggt äldre­boende i Barkarby­staden som öppnade i mars 2012. Det är ett modernt äldre­boende med bred­bands­upp­kopp­ling på alla rum. Här finns en spa- och tränings­avdelning, kafé och mötes­lokal och restaurang som är öppna för alla.

Antal lägenheter: totalt 40 st
Vårdplatser för personer med demens­diagnos: 20 st
Somatiska vårdplatser: 20 st

Flott­iljens äldre­boende drivs av det privata vård­företaget Attendolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Läs mer om Attendo Flottiljenlänk till annan webbplats

Kontakt

För att få korrekta uppgifter angående antalet vårdplatser med mera, måste du kontakta verksamhets­chef Ninotzka Uribe:

ninotzka.uribe@attendo.se

Restaurangen (för frågor kring öppet­tider, uthyrning med mera): Restaurangchef Diar Hamasaid, 073-966 01 88, oreganobarkarby@gmail.com

För information, se restaurangens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flottiljen Hälsogården Spa & Träning (för bokning av massage­behandlingar, träning med mera).

Leg sjukgymnast:

Madeleine Uvhagen,  076 764 42 49

Öppettider: mån-fre, 9-18
Adress: Korpralsvägen 51-55, 177 38 Järfälla

Flottiljens arkitektur

Flottiljen har utformats av det danska företaget GPP Arkitekter som vann Järfälla kommuns arkitekt­tävling. Arkitekturen är utformad för att skapa rum med inspiration och trygghet för alla. Material­val och ljus­sättning är noga valt - till exempel för att passa personer med demens. Utomhus­miljön ska stimulera alla sinnen genom en trädgård anpassad för människor med funktions­ned­sättning. Det finns bred­bands­upp­koppling i alla rum samt inbyggd teknik för att under­lätta vård och omsorg för personal och boende.  

Träffpunkt för unga och gamla

Flottiljen ska också vara en mötes­plats för unga och gamla i Barkarby­staden. Här finns till exempel en spa- och tränings­anläggning med friskvårds­aktiviteter, bassäng, massage och gym för både de boende och allmänhet. På Träffpunkten kafé och mötes­lokal kan föreningar eller privat­personer boka möten och restaurangen är öppen för alla.

Senast uppdaterad: 2017-10-12

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?