På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Flottiljens äldre­boende

Flottiljen är ett ny­byggt äldre­boende i Barkarby­staden som öppnade i mars 2012. Det är ett modernt äldre­boende med bred­bands­upp­kopp­ling på alla rum. Här finns en spa- och tränings­avdelning, kafé och mötes­lokal och restaurang som är öppna för alla.

Antal lägenheter: totalt 40 st
Vårdplatser för personer med demens­diagnos: 20 st
Somatiska vårdplatser: 20 st

I anslutning till äldre­boendet finns också ett korttids­boende med 10 platser. Flott­iljens äldre­boende drivs av det privata vård­företaget Attendolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Läs mer om Attendo Flottiljenlänk till annan webbplats

Kontakt

För att få korrekta uppgifter angående antalet vårdplatser med mera, måste du kontakta verksamhets­chef Ninotzka Uribe:

ninotzka.uribe@attendo.se

Restaurangen (för frågor kring öppet­tider, uthyrning med mera): Restaurangchef Diar Hamasaid, 073-966 01 88, oreganobarkarby@gmail.com

För information, se restaurangens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flottiljen Hälsogården Spa & Träning (för bokning av massage­behandlingar, träning med mera).

Leg sjukgymnast:

Madeleine Uvhagen,  076 764 42 49

Öppettider: mån-fre, 9-18
Adress: Korpralsvägen 51-55, 177 38 Järfälla

Flottiljens arkitektur

Flottiljen har utformats av det danska företaget GPP Arkitekter som vann Järfälla kommuns arkitekt­tävling. Arkitekturen är utformad för att skapa rum med inspiration och trygghet för alla. Material­val och ljus­sättning är noga valt - till exempel för att passa personer med demens. Utomhus­miljön ska stimulera alla sinnen genom en trädgård anpassad för människor med funktions­ned­sättning. Det finns bred­bands­upp­koppling i alla rum samt inbyggd teknik för att under­lätta vård och omsorg för personal och boende.  

Träffpunkt för unga och gamla

Flottiljen ska också vara en mötes­plats för unga och gamla i Barkarby­staden. Här finns till exempel en spa- och tränings­anläggning med friskvårds­aktiviteter, bassäng, massage och gym för både de boende och allmänhet. På Träffpunkten kafé och mötes­lokal kan föreningar eller privat­personer boka möten och restaurangen är öppen för alla.