Kastanj­ens äldre­boende

På Kastanjen finns en enhet med tio lägenheter för korttidsboende med demens­inriktning, två enheter med vardera 10 lägenheter för personer som behöver växel­vård. Dessutom finns en enhet med 10 lägenheter för permanent äldreboende.

Kastanjen har modern tek­nisk utrustning. Inredningen är harmonisk och ren med blonda träslag och med fin­stämd konst på väggarna. Enkel­rummen har rymliga badrum, TV och kylskåp.

Varje enhet har ett vardagsrum med matsalsdel och kök för gemensamt bruk. Framför huset finnes en trädgård med boulebana, fontän, gångstråk och sittplatser.

Mötesplatsen Mingla

På entréplanet ligger "Mingla" som erbjuder gemensamma aktiviteter av olika slag bland annat har vi sång­stunder, bingo, bio, bowling, fester, kaffe­stunder med mera. På fredagar är det fredagsmys med olika aktiviteter och gott tillbehör. Till Mingla är du välkommen även efter att du flyttat hem.

Kontakta aktivitets­ansvariga för aktuellt program, telefon: 08-580 294 63

Kontakt

Verksamhets­chef: Sofia Edholm, telefon 08-580 296 83           

Adress

Birgittavägen 6
177 31 Järfälla

Kastanjens äldreboende drivs i kommunens egen regi.

Läs mer på Järfälla vård och omsorgs webbplatslänk till annan webbplats

Senast uppdaterad: 2017-07-12

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?