Tallbo­hovs äldre­boende

Tallbohovs äldre­boende är ett boende för personer över 65 år med omfattande vård- och omsorgs­behov. Hälften av lägen­heterna är avsedda för personer med demens­sjukdom. 

Tallbohovs äldre­boende ligger på Söder­höjden, nära Jakobsbergs centrum. Här finns även fina pro­menad­vägar i natur­sköna områden. En avskärmad trädgård finns på husets västra sida och SL:s buss och vinkbuss stannar utanför äldreboendet.

Så här bor du

  • Tallbohovs äldre­boende har 92 lägenheter.
  • 4 lägenheter kan ta emot par.
  • Hälften av lägen­heterna är avsedda för personer med demens­sjukdom och hälften för personer med stora omvårdnads­behov.

På varje enhet finns ett gemen­samt kök och vardags­rum för gemytlig sam­varo. Du har eget kontrakt på lägen­heten som har ett rum med kokskåp samt ett rymligt badrum. Du möblerar själv din lägenhet med egna möbler och kära ting förutom sängen. Den ingår och är special­beställd för att vi lätt ska kunna hjälpa dig. Telefon­jack och TV-uttag finns. TV-licensen ingår i hyran.

Gemen­samma aktiviteter

På entréplanet finns restaurang Solhöjden samt utrymme för dagliga gemen­samma aktiviteter, till ex­empel promenader, gym­nastik, fika och under­hållning. Här ligger också Mötes­platsen och dagverk­samhet som tar emot gäster som bor utanför Tallbohovs äldre­boende. Kontor finns i anslutning till entrén.

Kontakt

Verksamhetschef

Elisabet Stark
Telefon: 08‑580 283 13

Adress

Snapphanevägen 22, 177 54  Järfälla

Tallbohovs äldreboende drivs i kommunens egen regi.

Läs mer om Tallbohovs äldreboende på Järfälla vård och omsorgs webbplatslänk till annan webbplats

Senast uppdaterad: 2017-07-12

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?