På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Föräldra­mottag­ning

Talar du och ditt barn förbi varandra? Pågår det en ständig kamp mellan er som tär på relationen? På För­äldra­mottag­ningen kan du utan kostnad få råd och stöd för att hitta nya vägar till kommunikation med ditt barn eller din ton­åring.

Det finns många saker som kan vara orsak till att du och ditt barn inte kommer över­ens. Vi på föräldra­mottag­ningen ser ömsesidig öppen­het som den bästa vägen till förståelse och förändring. Vi har lång erfarenhet av att ge stöd till föräldrar och barn eller tonåringar och tar gärna emot alla dina frågor, stora som små.

På föräldra­mottagningen kan du utan kostnad få råd och stöd för att hitta nya vägar till kommunikation med ditt barn eller din tonåring.

Det viktigaste för oss är att vi tillsammans kan reda ut orsakerna till de problem som uppstått. Ju tidigare desto bättre, så att inte situationen förvärras i onödan.

Vi har tystnadsplikt. Besök hos oss är avgiftsfritt.

Kontakta Föräldra­mottagningen

För information och tidsbokning hos Föräldra­mottagningen , kontakta oss
på telefon: 08-580 290 63.

Våra telefontider är:
Tisdag 08.30 – 09.30
Onsdag 12.30 – 13.30
Torsdag 08.30 – 09.30

Eller via e-post: foraldramottagningen@jarfalla.se

Personalen du får prata med har tystnads­plikt.

Mottagningen ligger på Riddarplatsen 5, plan 5 i Jakobsberg.