Innehåll
Linden-exteriör-sommar

Lindens vård- och omsorgsboende

Vibblabyvägen 101, 177 64 Järfälla

Välkommen till Lindens vård- och omsorgsboende som är beläget i Jakobsberg. Boendet riktar sig till dig som är 65 år eller äldre med omfattande omvårdnadsbehov. Jakobsbergs centrum med buss- och pendeltågsstation finns på promenadavstånd.

Faktaruta

Typ av service

Vård- och omsorgsboende

Beläget i

Jakobsberg

Driftform

Egen regi

Inriktning

Demens, psykogeriatrisk och somatisk

Antal lägenheter

40 st

Hyra

5 524 kr. Matkostnad och omvårdnadsavgift tillkommer.

Boendemiljö

Lindens vård- och omsorgsboende består av fyra avdelningar med vardera tio lägenheter. Två avdelningar har somatisk inriktning, en har psykogeriatrisk och en har demensinriktning.

Varje lägenhet består av ett rum med ett mindre pentry och ett rymligt badrum. Lägenheterna är cirka 35 kvadratmeter stora. På varje avdelning finns en gemensam matsal där måltider serveras och ett vardagsrum med TV för gemensamt bruk.

Utemiljö

Linden har en trevlig planlösning med stora ljusa gemensamhetsutrymmen och balkonger. På husets baksida finns en härlig trädgård som vi vistas i så fort vädret tillåter, och vi äter ofta lunch eller tar eftermiddagskaffet på någon av våra uteplatser.

Omsorg

Alla som bor på Linden får en kontaktperson som ska skapa trygghet för dig och vara ett stöd till dina närstående. Samtliga avdelningar har en fast personalgrupp med en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Verksamhetschefen har det övergripande ansvaret för hela boendet.

Vårdpersonal är i tjänst dygnet runt på Linden. Tillgång till ambulerande joursjuksköterska och jourläkare finns också dygnet runt.

Måltider

Vi ser måltiden som ett viktigt tillfälle till social samvaro och vi skapar en miljö som är inbjudande och trevlig. Stor vikt läggs vid dukning och uppläggning av maten. Vi erbjuder frukost, lunch och middag samt mellanmål och du väljer själv när och var du vill äta dina måltider.

Aktiviteter

På Linden har vi en aktivitetssamordnare som ordnar med diverse aktiviteter och skapar samvaro i grupp.

Personalen ser det som en viktig uppgift att göra dagarna så bra och trevliga som möjligt för dig. Förslag på aktiviteter välkomnas alltid.

Besök

Till Linden är man alltid välkommen. Du bestämmer själv när du vill ha gäster. För din och andra boendes säkerhet och för att hindra obehöriga att komma in är ytterdörren låst. Kommer någon på bokat besök så ring på porttelefonen till den våning som ska besökas så öppnar personal via porttelefonen. Ha litet tålamod, för ibland tar det lite tid innan signalen går fram.

När du besöker boendet är det viktigt att du visar hänsyn till övriga boende och använder en normal samtalston när du vistas i de gemensamma utrymmena. På grund av allergier är parfym inte tillåtet på boendet.

Hitta hit

Kontakt

Verksamhetschef Sofia Edholm

Telefon: 08-580 295 20

E-post: Sofia.Edholm@jarfalla.se

Biträdande verksamhetschef Jenny Larsson

Telefon: 08-580 295 50

E-post: Jenny.Larsson@jarfalla.se

Sjuksköterska (07.00–21.00)

Telefon: 08-580 295 43

Avdelning 1

Telefon: 08-580 295 44

Avdelning 2

Telefon: 08-580 295 45

Avdelning 3

Telefon: 08-580 295 46

Avdelning 4

Telefon: 08-580 295 48

Bilder

Linden-sällskapsrum

Sällskapsrum på Linden

rum-Linden

Lägenhet på Linden

Trädgård på Linden

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp