Innehåll

Olovs­lunds äldre­boende

Olovslunds vård- och omsorgsboende är ett boende för personer över 65 år. Här finns fyra avdelningar för äldre med omfattande vård- och omsorgs­behov, varav två med inriktning äldrepsykiatri.

Olovslunds vård- och omsorgsboende ligger vackert beläget på höjden utmed Viksjöleden. Det är promenad­avstånd till Jakobsbergs centrum.

Boendet

På Olovslunds vård- och omsorgsboende finns 39 lägenheter fördelade på två plan. Du bor i egen lägenhet med eget kontrakt. Lägen­heten har ett rum med köksdel och badrum. Man möblerar lägen­heten med egna möbler, porslin, säng­linne mm, förutom sängen. Den är specialbeställd för att vi lätt ska kunna hjälpa dig. 

I varje lägenhet finns uttag för TV och TV-licensen ingår i hyran. På varje av­delning finns vardags­­rum och kök för gemensamt bruk.

På botten­planet finns ett gemen­samt rum med sittgrupper, öppen spis och piano. Här har vi sångstunder, julgrans­plundring, fester, fikar vid brasan. Du kan också an­vända rummet när du vill umgås med dina anhöriga.

Kontakt

Har du frågor och önskemål? Hör av dig!

Assistent (vardagar 8-16.30)

Telefon 070-002 49 97

Verksamhetschef Nina Virtanen (vardagar 8-16.30)

Telefon 08-580 294 60

Sjuksköterska (vardagar 7-21.30 och helger 7-16)

Telefon 08-580 287 19

Adress

Novembervägen 17, 177 60 Järfälla

Olovslunds vård- och omsorgsboende drivs i kommunens egen regi.

Söker du jobb?

All rekrytering sker via vår centrala rekryteringsenhet.

Hitta alla lediga jobb här!

Kontakta oss gärna om du har frågor!

E-post: rekrytering.soc@jarfalla.se

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp