Innehåll

Tallbo­hovs vård- och omsorgsboende

Tallbohovs vård- och omsorgsboende är ett boende för personer över 65 år med omfattande vård- och omsorgs­behov. Hälften av lägen­heterna är avsedda för personer med demens­sjukdom. 

Tallbohovs vård- och omsorgsboende ligger på Söder­höjden, nära Jakobsbergs centrum. Här finns fina pro­menad­vägar i natur­sköna områden, en avskärmad trädgård finns på husets västra sida och SL:s buss och vinkbuss stannar utanför vård- och omsorgsboendet. Tallbohovs vård- och omsorgsboende drivs i kommunens egen regi.

Så här bor du

  • Tallbohovs vård- och omsorgsboende har 92 lägenheter.
  • 4 lägenheter kan ta emot par.
  • Hälften av lägen­heterna är avsedda för personer med demens­sjukdom och hälften för personer med stora omvårdnads­behov.

På varje enhet finns ett gemen­samt kök och vardags­rum för gemytlig sam­varo. Du har eget kontrakt på lägen­heten som har ett rum med kokskåp samt ett rymligt badrum. 

Du möblerar själv din lägenhet med egna möbler och kära ting förutom sängen. Den ingår och är special­beställd för att vi lätt ska kunna hjälpa dig. Telefon­jack och TV-uttag finns. TV-licensen ingår i hyran.

Gemen­samma aktiviteter

På entréplanet finns restaurang Solhöjden samt utrymme för dagliga gemen­samma aktiviteter, till ex­empel promenader, gym­nastik, fika och under­hållning.

Restaurang Solhöjden Meny

Här ligger också Mötes­platsen och dagverk­samhet som tar emot gäster som bor utanför Tallbohovs vård- och omsorgsboende. Kontor finns i anslutning till entrén.

Kontakt

Verksamhetschef: Mitra Bejanpour

E-post: mitra.bejanpour@jarfalla.se

Sjuksköterska (dagtid mån-sön)

Telefon: 08-580 229 45

Telefon: 08-580 229 78

Biträdande verksamhetschef Demens: Helena Myohanen

E-post: helena.myohanen@jarfalla.se

Biträdande verksamhetschef Omsorg: Hans Nygren

E-post: hans.nygren@jarfalla.se

Restaurang

Restaurang Solhöjden - beräknas öppna sommaren 2022

Läs mer om våra restauranger

Adress

Snapphanevägen 22, 177 54  Järfälla

Söker du jobb?

All rekrytering sker via vår centrala rekryteringsenhet.

Hitta alla lediga jobb här!

Kontakta oss gärna om du har frågor!

E-post: rekrytering.soc@jarfalla.se

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp