Innehåll

Viksjö äldre­boende

Här finns 40 lägen­heter, en samlings­lokal och Sinnenas träd­gård.

Viksjö äldre­boende ligger på Tegvägen nära Viksjö centrum. Här finns 40 lägenheter; tre demens­av­delningar och en omsorgs­avdelning.

På entré­planet finns bland annat ett tillagnings­kök och en samlings­lokal med separat ingång som kan hyras av utom­stående.

Sinnenas trädgård

På baksidan av Viksjö äldre­boende finns en trädgård som har ut­formats för att den ska aktivera alla sinnen hos de boende. Här finns tre skulp­turer inspirerade av en tid när vi alla levde i nära relation till naturen.

Miljö­certifierad

Viksjö äldreboende är certi­fierad enligt miljö­byggnad nivå guld. Det betyder till exempel att byggnaden är energi­snål, har god luft­kvalitet, bra klimat sommar och vintertid. De material som används är inte farliga eller skadliga för hälsan eller miljön.

Kontakt

Verksamhetschef Joanna Tomczyk

Telefon 072-142 ­15 ­96

E-post joanna.tomczyk@attendo.se

Besöksadress:
Viksjö äldreboende
Tegvägen 7,  175 53 Järfälla

Viksjö äldreboende drivs av det privata vård­företaget Attendo.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp