Innehåll

Dagverk­samhet Barkarby

Dagverksamheten på Barkarby senior­boende har fokus på social samvaro. Här finns många aktiv­iteter som sker både i grupp och individ­uellt.

Beskrivning av verksamheten

Vi har ett brett utbud av aktivitetsgrupper, men också individuella aktiviteter, där innehållet varierar med deltagarens intressen. Exempel på aktiviteter Högläsning, kortspel, frågesport, nutidsfrågor, målning och skapande, bakning, gymnastik, promenader, utflykter med mera

Målsättning

  • Social samvaro och aktiviteter
  • Bibehålla eller förbättring av fysiska, psykiska, intellektuella och sociala funktioner
    Vi utgår alltid från deltagarens behov, resurser och intressen

Dagverksamheten Barkarby ligger i Barkarby centrum. Vi har förutom våra egna hemtrevliga lokaler tillgång till ett gym där det finns möjlighet att träna, cykla eller delta i cirkelgymnastik för den som vill. Vi äter vår lunch på Restaurang Ikaros som ligger i samma byggnad.

Adress

Jaktplan 2
176 72 Järfälla

Telefon till verksamheten
08-580 299 09 eller 08-580 299 10

Kontaktperson

Enhetschef Monica Andersson

Monica.Andersson@jarfalla.se

08-586 237 82

Bilder

Dagverksamhet barkarby inomhus
Dagverksamhet barkarby inomhus
Gympa Barkarby

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp