Innehåll

Föräldragrupp för dig med psykisk ohälsa, sjukdom, missbruk eller beroende

Är du orolig för hur ditt barn påverkas av din eller din partners sjukdom eller missbruk? Har du funderat på hur du kan stödja ditt barn och prata om din eller din partners ohälsa?

I den här föräldragruppen träffas vi och pratar om föräldraskap och andra saker som kan vara både angelägna och svåra på samma gång.

Även du som är den anhörig förälder eller partner i familjen är välkommen.

I föräldragruppen delar vi erfarenheter kring det som är viktigt och samtidigt svårt, roligt och inspirerande. Vi får kunskap om barns behov och hur vi kan påverka och förändra. Vi ses vid 6 tillfällen, kvällstid.

Vill du vara med?

Just nu planerar vi vårens kurs. Så snart nytt datum är färdigt så kommer det publiceras här.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp