Innehåll

Har du barn mellan 1 och 2 år och vill delta i fyra föräldraträffar?

Föräldragrupper i Järfälla - bilden visar grupp med föräldrar som sitter tillsammans i soffor och deltar i en föräldragrupp. En läser igenom anteckningar.

I Lilla ABC får du träffa andra föräldrar och ta del av forskning om föräldraskap. Föräldraträffarna handlar om familjeliv och hur du kan stödja ditt barns utveckling och hantera utmaningar som förälder.

Vi träffas i mindre grupper och ses vid fyra tillfällen. Varje träff är en timme och avslutas med tid för fika och umgänge. Mellan träffarna har du tillfälle att pröva och öva hemma.

Träffarna ingår i en pilotstudie där vi vill ta reda på om innehållet upplevs relevant och givande och hur själva gruppträffarna fungerar för föräldrar.

Föräldraträffarna leds av utbildade gruppledare. Små barn är välkomna att följa med!

Ny grupp i Jakobsberg på Barnhälsan Kvarnen hösten 2023

Kontakta din BVC-sköterska för info.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp