Innehåll

Avhopparteamet i Järfälla

Lever du, eller någon du känner, under hot från en kriminell gruppering eller vill lämna ett kriminellt liv? Kontakta avhopparteamet i Järfälla kommun.

Vi arbetar med att ge råd och stöd till personer i Järfälla som vill lämna en kriminell livsstil. Hos oss finns ”en öppen dörr” för upp till fem stödsamtal, råd och vägledning hos behandlare.

Vi hjälper dig att ansöka om mer stöd om du behöver det. Vi har tystnadsplikt och det kostar inget att besöka oss. Du kan vara anonym för att få rådgivning hos oss men för att få bästa möjliga stöd och hjälp behöver du lämna samtycke till att sekretessen bryts mellan olika myndigheter.

Om du vill komma i kontakt med oss, mejla: avhopparteamet@jarfalla.se

Om du vill att vi ringer upp dig behöver du lämna dina kontaktuppgifter. Mejlen bemannas under dagtid på vardagar.

Lever du under hot och befinner dig i en akut situation? Ring 112.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp