2017-05-16

Brons i Webbstjärnan

Vi vann 5000kr och en bronsmedalj i gymnasieklassen med motiveringen : En förträfflig portfölj för elevarbeten som synliggör elevernas lärandeprocesser. med stor variation i både innehåll och val av uttryck möts vi av en lättförståelig och estetisk tilltalande webbplats.

Prisutdelning på IIS

Med på prisutdelningen följe fem stycken elever från årskurs 3 med samt bildläraren Linda Svanberg och rektor Monika Fröberg. De representera vår hemsida esteterna.selänk till annan webbplats som ALLA bildesteter på Järfälla gymnasium varit med och skapat. Utav ca 1750 lag med 65 000 bloggande elever kom vi på tredje plats i gymnasieklassen.

Prisutdelningen hölls av Kristina Alexandersonlänk till annan webbplats och Amigo-Ola ( Ola Selménlänk till annan webbplats ) ackompanjerad av sin trubadur Sebbe. En minst sagt unik prisutdelning med skratt, musik och en massa tok. Dagen avslutades med fika i ballongrummet samt fotografering utanför de alldeles nyinvigda lokalerna på Hammarbykaj 10D.

Vad är Webbstjärnan?

Webbstjärnanlänk till annan webbplats är en möjlighet för lärare och elever som finns i den svenska skolan att lära sig mer om internet och utveckla sin digitala kompetens. Webbstjärnan är en del av IIS satsningar för att utveckla internetanvändningen i skolan. I Webbstjärnan skapar elever och lärare webbplatser med anknytning till skolarbetet. IIS ger de som skapar en sajt i Webbstjärnan en valfri .se-adress och en egen webbplats så att lärare tillsammans med sina elever kan arbeta med internet och webbpublicering.

Lekställning på Vattmyraskolan

Reception

08-580 283 73
Mälarvägen 2 
177 41 Järfälla
jarfallagymnasium@jarfalla.se

Personal

Vi som jobbar på skolan

Kontakta oss | Frågor & svar