Föreläsning om tolerans och öppenhet

Öppen föreläsning för vårdnadshavare, gode män, släkt och vänner, torsdag 17/8 kl 18.30-20.00 i Aulan

Det är fantastiskt när man får vara den man är. Och det är allas rättighet. De flesta vet att det är viktigt att alla får plats i gemenskapen, men få vet hur de ska göra för att lyckas. Tillsammans med Mary Juusela, som utbildar ungdomar och vuxna i tolerans i arbetet med främlingsfientlighet och rasism, kommer du få möjlighet att lära känna dig själv och andra på ett nytt sätt. Det blir många skratt, kanske några tårar, men framför allt, väldigt spännande.

Varmt välkomna.
Mary Juusela, Grundare av Lika Olika

www.likaolikametoden.selänk till annan webbplats

Tolerans och öppenhet är viktiga ledord för oss

Järfälla gymnasium har påbörjat ett arbete för att under läsåret bli en HBTQ-certifierad skola. Syftet är, att alla i verksamheten ska få en ökad kunskap om HBTQ, normer samt konsekvenser av normer för hälsa och livsvillkor för HBTQ-personer. Rätt och slätt: allas lika värde!

På temat tolerans och öppenhet har vi även förmånen att bjuda in er till en kvällsföreläsning, samma som våra åk 1-elever kommer att ha sett i tidigare under dagen.

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?