Om skolan

Ett skrivbord med en jordglob

På Järfälla gymnasium kan du välja att läsa inriktningar som förbereder dig för fortsatta studier på högskola/universitet, eller inriktningar för att gå direkt ut i arbetslivet.

Du får kunskaper för livet

Vi är övertygade om att en bra gymnasieskola ger en bra allmänbildning samtidigt som den utvecklar just din särskilda begåvning. Därför är vi ett gymnasium med stora valmöjligheter inom alla program och inriktningar.

Alla lärare är behöriga och kunniga inom sina ämnesområden. Det gör att du får undervisning av mycket hög kvalitet.

Nu förbereder vi för start av Tekniskt fjärde år, T4, med start ht 2019.

Sen 2017 bedriver vi riksrekryterande spetsutbildning inom det Estetiska programmet, Illustration & Grafisk formgivning - den enda i hela Sverige!

Din framtid börjar nu

Vi är ett utåtriktat gymnasium som samarbetar med företag och med högskolor och skolor i andra länder. Självklart har du tillgång till kultur och sportaktiviteter, egen matsal, SYV, skolhälsovård och ett stort bibliotek. Vi vet att allt detta också gör det lättare att studera och få bra resultat.

Du ska vara den du är

På Järfälla gymnasium är det lätt att träffa nya vänner och du möter ofta lärarna och rektorn i matsalen, i caféet eller i korridorerna. Det är högt i tak och bra stämning.

Här kan alla trivas. Du också! Järfälla gymnasium är skolan där du får vara den du är - och blir uppskattad för det!

Lekställning på Vattmyraskolan

Reception

08-580 283 73
Mälarvägen 2 
177 41 Järfälla
jarfallagymnasium@jarfalla.se

Personal

Vi som jobbar på skolan

Kontakta oss | Frågor & svar