KomTek - för en kreativ och spännande fritid

Nu är vårens kurser sökbara!

Titta igenom kvällskurssidorna för att upptäcka alla roliga kurser och aktiviteter vi erbjuder i vår. Man kan lära sig göra en egen webbsida i kursen Webblabbet, arbeta med silver och koppar i kursen Smyckessmide och prova flera olika program i Skapa digitalt. Robotprogrammeringskursen Rymdäventyret förlängs för att bli tio veckor. Våren avslutas som vanligt med en Drakflygarkväll för hela familjen, missa inte det! 

Hitta till gymnasiets aula den 30/11

Vid jubileumskvällen med Beppe den 30/11, kl. 18-20, kommer vi att vara i gymnasiets aula. På kartan syns vilken ingång som ska användas. Klicka på bilden för att zooma. Kontakta oss vid frågor, 08-580 283 60.

 

 

KomTek firar tio år i Järfälla

I år är det tio år sedan Järfälla kommun bestämde sig för att starta ett KomTek. Verksam­heten startade som ett treårigt projekt med stöd från då­varande Nutek. När projekt­tiden löpte ut permanent­ades KomTek i kommunen. Vi firar tio­års­jubileet med olika aktiviteter under året så håll utkik!

Börja på KomTek

Man kan sätta upp sig på kölista för kursserien "Börja på Komtek" (7-8 år) året runt och redan innan barnet nått den åldern. Lämpliga grupper sätts sedan samman när utrymme finns. Mer information finns här.

KomTek

KomTek

Järfällavägen 102-104, plan 4
177 42 Järfälla

08-580 283 60

Hitta till KomTek

Kontakta oss | Frågor & svar