Biblioteken i Järfälla

Alla biblioteken i Järfälla är stängda 23-24/1

VIKTIGT! Alla bibliotek i Järfälla är stängda på måndag och tisdag. Bokinkasten är öppna i Jakobsberg, Viksjö och på Herresta bibliotek. Språkcaféerna och läxhjälpen är inställd. Du kan inte logga in på "Mina sidor" eller använda meröppet i Kallhäll 23-25 januari.

På onsdag, 25 januari, öppnar biblioteken med ordinarie öppettider. Det är första dagen personalen arbetar med det nya biblioteksdatasystemet så vi får be att ni har tålamod och överseende med att vi är lite "nya på jobbet".

Innestående medier går ej att reservera

Medier som finns inne på biblioteket, det vill säga som inte är utlånade, kan du inte resevera. Detta gäller från 14/1 och tills vidare på grund av byte av biblioteksdatasystem. Vi återkommer när det är möjligt att göra det igen.

Sociala medier och podd

Biblioteket finns på Facebooklänk till annan webbplats, Instagramlänk till annan webbplats, Twitterlänk till annan webbplats och Youtube.länk till annan webbplats Vi har även en podd som du kan lyssna på härlänk till annan webbplats (och via appen Podcaster om du har en Iphone eller appen Beyondpod om du har en Android).

Man som skrattar

Järfälla bibliotek
Väpnarstråket 177 30 Järfälla
Telefon 08-580 291 59

Kontakta oss | Frågor & svar