Öppen förskola

Alla barn under fem år som inte går i förskola eller familje­daghem är välkomna till den öppna för­skolan. Här deltar barn­en tillsammans med en förälder eller annan vuxen i den pedagogiska verk­sam­heten. Verksamheten är avgiftsfri.

Öppettider

Barkarby öppna förskola

Skälbyvägen 23
Telefon: 08‑580 299 28

Aktiviteter och öppettider

Jakobsbergs öppna förskola

Aspnässkolan, Birgittavägen 21
Telefon: 08‑580 281 30

Aktiviteter och öppettider

Kallhälls öppna förskola

Kopparvägen 2B
Telefon: 08‑583 576 27

Aktiviteter och öppettider

Om öppna förskolan

På öppna förskolan kan du och ditt barn delta i sångstunder/babysång, måla, läsa, ta en fika eller bara vara. Du och ditt barn får möjlighet att träffa andra vuxna med barn i en barnvänlig miljö. Verksamheten bygger på aktivt deltagande av vuxna och barn tillsammans.

Ingen anmälan behövs. Du kommer och går när du själv vill. Öppna förskolan har stängt klämdagar, under jul och under sommaren.

Öppna förskolan i Jakobsberg har tidigare haft ett utökat åtagande som inneburit att även barn som är inskrivna i den vanliga förskolan eller i pedagogisk omsorg har haft möjlighet att delta i öppna förskolans verksamhet. Detta gäller inte längre. Skälet till beslutet är att den öppna förskolan behöver fokusera på stöd till föräldrar och barn som inte är inskrivna på förskola eller annan pedagogisk verksamhet. Ändringen gäller från och med 1 juli 2016.

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?