Välkommen till Viksjöskolan

Viksjöskolan är en kommunal 6-9-skola i Viksjö i Järfälla kommun. Skolan har cirka 750 elever läsåret 2016/17 .

Nyheter i skolledningen

Under hösten 2016 har vi lånat ut vår rektor Johan till Källtorpskolan, och Maria Prytz är tillförordnad rektor. I januari räknar man med att ha rekryterat en ny rektor till Källtorp och då återvänder Johan till oss. Catherine Kellström är biträdande rektor som tidigare och Martin Gode är tillförordnad biträdande rektor under höstterminen.

Föräldraföreningen - ViFF

För att läsa mer om Viksjöskolans föräldraförening, besök denna länk.

 

Vklass - Järfällas nya lärportal

Från höstterminen 2016 är Vklass Järfälla kommuns Lärportal i för-, grund-, gymnasieskola samt vuxenutbildning. Järfälla kommuns skolwebb är stängd sedan den 1 juli.

Vklass ska ge ert barn ökade möjligheter att följa sin egen utveckling. Samtidigt får du som vårdnadshavare möjlighet till ökad delaktighet och enkel kommunikation med skolan.

Vklass är en webbaserad tjänst med en tillhörande app (applikation) för smarta telefoner. Stöd finns för IOS- (iPhone), Android- och Windowstelefoner.

Mer information om Vklass kan du hitta på www.vklass.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vklass på Viksjöskolan

Viksjöskolan har valt att vara med i den första omgången av implementeringen av Vklass för vårdnadshavare.

Det finns en länk för inloggning till Vklass både på kommunens hemsida (jarfalla.se) och vår egen hemsida (jarfalla.se/viksjoskolan). Ni loggar in med e-legitimation/Bankid.

På kommunens hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns det också instruktioner för hur ni skapar inloggningsuppgifter till Vklass-appen.


Aktuellt

Händer som formar lera
Kontakta oss | Frågor & svar