Gå direkt till sidans innehåll

Vklass

Vill du veta vilka uppgifter eller prov ditt barn har under veckan? Anmäla frånvaro eller boka utvecklingssamtal? Då loggar du in i Vklass, där du hittar det mesta som rör ditt barns vardag. Vklass når du via dator, surfplatta eller mobil. Ladda ner appen gratis!

Det är viktigt att du följer Vklass och håller dig uppdaterad.

Det här förväntas av dig som har barn i skolaPDF

Det här förväntas av dig som har barn i förskolaPDF

Så loggar du in i Vklass på datorPDF

Så loggar du in i Vklass via app på telefon eller surfplattaPDF

Förskola — registrera schema

Kom ihåg att registrera vilka tider du vill att ditt barn ska gå i förskola. Då ger du personalen större möjlighet att planera och genomföra sitt pedagogiska arbete.

Observera att schemat i Vklass inte är detsamma som schemat i kommunens e-tjänst. E-tjänsten ligger bara till grund för vad du ska betala för ditt barns plats i förskolan. Du hittar e-tjänsten här

Inloggning för god man, HVB-hem eller familjehem

Om barnet/eleven är skrivet i Järfälla: Vänd dig till Social­förvalt­ningen som har tillgång till blanketten "Ansökan om inloggnings­uppgifter till Vklass för familje­hem/HVB-hem/god man".

Om barnet/eleven är skrivet i annan kommun: Vänd dig till elevens skola som ansvarar för att blan­ketten "Ansökan om inlogg­nings­uppgifter till Vklass för familje­hem/HVB-hem/god man" samt information och rutinerna kommer till barnet/elevens kontakt­person på Social­förvaltningen i berörd kommun.

Senast uppdaterad: 2019-08-29

Upp