Innehåll

Infarts­parkering

I Järfälla finns kostnadsfria infarts­parkeringar (om inget annat anges) intill pendel­tågs­station­erna vid Barkarby, Jakobs­berg och Kallhäll.

Barkarby

Vid Barkarby finns cirka 350 parkeringsplatser intill Welcome Hotel och Barkarbybron. Här kan du parkera dygnet runt (i max 24 timmar).

Jakobsberg

På infarts­parkeringen i Jakobsberg väster om järn­vägen finns cirka 150 parkerings­­platser. Det finns också 58 platser vid parkeringen som ligger längs Järfällavägen, intill pendeltågets södra entré. Här råder parkeringsförbud vardagar klockan 02-04.

Kallhäll

Vid Kallhälls centrum finns cirka 185 parkeringsplatser. Här råder parkeringsförbud vardagar klockan 02-04.

Parkeringsförbud klockan 02‑04 (gäller Jakobsberg och Kallhäll)

Det är nattligt parkeringsförbud på infartsparkeringarna i Jakobs­berg och Kallhäll. Parkerings­förbudet gäller vardagar klockan 02-04. Anledningen är att platserna i första hand ska vara till­gängliga för dem som behöver parkera sin bil vid byte till pendeltåg på morgnarna.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp