Innehåll

Stadsodling

Ta chansen att odla blommor och grönsaker vid pendeltågsstationen i Jakobsberg eller på Stora torget i Barkarbystaden. Den 6 maj öppnar bokningen via vår e-tjänst.

Så funkar det

Järfälla kommun står för pallkragen, jord samt ser till att det finns vatten i anslutning till odlingen. Du står för sådd, omtanke och skötsel.

Viktiga datum

  1. Bokningen öppnar på den här sidan måndagen den 6 maj klockan 12.00.
  2. I Jakobsberg finns det 33 pallkragar tillgängliga för bokning, och i Barkarbystaden finns 23 pallkragar att boka. Först till kvarn som gäller.
  3. Från och med fredagen den 24 maj kan du börja odla i den pallkrage som du har bokat. Vi har redan preppat dem med jord och vatten som finns i närheten. Allt du behöver göra är att hitta rätt nummer på din pallkrage.
  4. Söndagen den 22 september är sista dagen för odling. Då är det dags att skörda det du har odlat.

Här finns pallkragarna

Jakobsberg

Ynglingavägen nära Jakobsbergs pendeltågsstation

Barkarbystaden

Stora torget

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp