Gå direkt till sidans innehåll

Jacob, vinnare i Järfällafinalen i Funkisfestivalen 2020.

Funkis­festivalen

Jacob vann Järfällas final i Funkisfestivalen

Grattis till Jacob som vann Järfällafinalen med låten Love Someone (av Lukas Graham). Järfällafinalen ägde rum den 26 januari på Järfälla kulturscen.

Finalen i Funkisfestivalen

Vinnaren Jacob från Järfällafinalen går vidare till finalen på Stockholm Waterfront i Stockholm. I år 2020 blir det inga delfinaler på grund av rådande coronapandemi. Vi hoppas kunna genomföra finalen i augusti och då får ALLA artister vara med. 

Håll utkik på Funkisglädjes hemsida för aktuell information

Den stora finalen för Funkisfestivalen är måndagen den 24 augusti 2020 på Stockholm Waterfront. Entrén öppnar klockan 17.00 och finalen startar klockan 18.30.

Biljetter till Funkisfestivalen finalen 24 augusti

Om musiktävlingen Funkisfestivalen

Funkisfestivalen är en musiktävling för personer med funktionsnedsättning, som är inskrivna under LSS och som är minst 15 år. Järfälla Funkisfestival arrangeras av Föreningen Funkisglädje och Järfälla kommun.
För att kunna medverka måste du bo, jobba eller gå i skolan i Järfälla. En jury har valt ut bidrag till deltävlingen i Järfälla Funkisfestival som ägde rum januari 2020. Anmälningstiden för Funkisfestivalen 2021 annonseras under hösten 2020.

Senast uppdaterad: 2020-06-22

Upp