Gå direkt till sidans innehåll
Kille sjunger

Christoffer Skalleberg, vinnare i Järfällafinalen, Funkisfestivalen 2021.

Funkis­festivalen

Järfällafinalen 2021

Vinnare av Järfällas final i Funkisfestivalen blev Christoffer Skalleberg med låten Semester av Arvingarna. Det blev ingen livefinal i år, däremot har en jury kunnat lyssna på de inskickade bidragen och på så sätt valt en vinnare. Christoffer Skalleberg utsågs den 25 februari till vinnare i Järfällas final och går därmed vidare till den stora finalen i Funkisfestivalen i augusti på Stockholm Waterfront.

Se alla bidrag i Järfällafinalen 2021

Se presentation av det vinnande bidraget i Järfällafinalen och hör juryns motivering

Finalen i Funkisfestivalen 2021

Alla vinnare från deltävlingarna går direkt till final. Den stora finalen i Funkisfestivalen blir digitalt måndagen den 23 augusti klockan 18.30-21.00. Med reservation för ändringar.

Du som tittar får vara med och rösta på din favorit.

Här kan du se finalen i Funkisfestivalen den 23 augusti klockan 18.30

Om musiktävlingen Funkisfestivalen

Funkisfestivalen är en musiktävling för personer med funktionsnedsättning, som är inskrivna under LSS och som är minst 15 år. Järfälla Funkisfestival arrangeras av Föreningen Funkisglädje och Järfälla kommun.
För att kunna medverka måste du bo, jobba eller gå i skolan i Järfälla.

Se Funkisglädjes hemsida för mer information

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp