Gå direkt till sidans innehåll

Jacob, vinnare i Järfällafinalen i Funkisfestivalen 2020.

Funkis­festivalen

Anmäl dig till Järfällas uttagningstävling till Funkisfestivalen

Nu är det dags att anmäla dig till Funkisfestivalen. Sista datum för din anmälan är 30 oktober.
Behöver du hjälp med inspelningen eller har frågor innan du skickar in ditt bidrag kontakta Anders Cederin eller Therése Åberg. Mejla anders.cederin@jarfalla.se eller therese.aberg@jarfalla.se

En jury väljer ut tio bidrag till deltävlingen i Järfälla Funkisfestivalen. Järfällafinalen är den 31 januari 2021 och blir en digital sändning.

Audition

Vill du istället söka till Funkisfestivalen via en audition så kontakta "Ställets" Annika Sörqvist senast den 21 september. Mejla Annika annika.sorqvist@jarfalla.se

Om musiktävlingen Funkisfestivalen

Funkisfestivalen är en musiktävling för personer med funktionsnedsättning, som är inskrivna under LSS och som är minst 15 år. Järfälla Funkisfestival arrangeras av Föreningen Funkisglädje och Järfälla kommun.
För att kunna medverka måste du bo, jobba eller gå i skolan i Järfälla.

Jacob vann Järfällas final i Funkisfestivalen

Grattis till Jacob som vann Järfällafinalen med låten Love Someone (av Lukas Graham). Järfällafinalen ägde rum den 26 januari på Järfälla kulturscen. Vinnaren Jacob från Järfällafinalen gick vidare till finalen hölls i augusti i år på Stockholm Waterfront i Stockholm.

Finalen i Funkisfestivalen

Finalen i år blev digital och hölls den 24 augusti 2020. Vinnaren i Funkisfestivalens final blev Alex Kron från Halmstad med låten Always on my mind.

Se Funkisglädjes hemsida för aktuell information

Senast uppdaterad: 2020-08-31

Upp