Gå direkt till sidans innehåll

Jacob, vinnare i Järfällafinalen i Funkisfestivalen 2020.

Funkis­festivalen

Järfällafinalen 2021

En jury väljer just nu bland inskickade bidrag till Järfällafinalen i Funkisfestivalen. Järfällafinalen är söndagen den 31 januari 2021 och blir en digital sändning. Sista datum för att anmäla sig till Funkisfestivalen var den 30 oktober.

Semifinal och final i Funkisfestivalen 2021

Semifinalerna är inbokade 26 och 27 april på Nalen i Stockholm. Den stora finalen i Funkisfestivalen blir måndagen den 23 augusti på Stockholm Waterfront. Med reservation för ändringar.

Se Funkisglädjes hemsida för aktuell information

Om musiktävlingen Funkisfestivalen

Funkisfestivalen är en musiktävling för personer med funktionsnedsättning, som är inskrivna under LSS och som är minst 15 år. Järfälla Funkisfestival arrangeras av Föreningen Funkisglädje och Järfälla kommun.
För att kunna medverka måste du bo, jobba eller gå i skolan i Järfälla.

Senast uppdaterad: 2020-11-10

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet




Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.



Upp