Innehåll
Logotyp för Funkisfestivalen.

Funkis­festivalen

Vinnare i Järfällafinalen 2024

Glitter, glädje och glamour! Årets final i Järfälla är avgjord. Söndagen den 18 februari deltog tio bidrag på Järfälla kulturscen, Mälarvägen 2 i Jakobsberg. Vinnare blev Julia Tynne med låten Lucky.

Semifinal och final

Järfällafinalen hölls den 18 februari på Järfälla kulturscen. Det segrande bidraget går vidare till en av semifinalerna för Funkisfestivalen för 2024. Semifinalerna äger rum på Nalen i Stockholm, den 9 och 10 april. Vilka som tävlar vilken dag bestäms i början av mars. Finalen äger rum den 15 juni på Stockholm Waterfront.

Om musiktävlingen Funkisfestivalen

Funkisfestivalen är en musiktävling för personer med funktionsnedsättning, som är inskrivna under LSS och som är minst 15 år (LSS = lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade). Järfälla Funkisfestival arrangeras av Föreningen Funkisglädje och Järfälla kommun. För att kunna medverka måste du bo, jobba eller gå i skolan i Järfälla.

Se Funkisglädjes hemsida för mer information

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp