Innehåll
Logotyp för Funkisfestivalen.

Funkis­festivalen

Järfällafinalen i Funkisfestivalen 2023

Glitter, glädje och glamour! Nu är årets final i Järfälla avgjord. Söndagen den 5 februari deltog elva bidrag på Järfälla kulturscen, Mälarvägen 2 i Jakobsberg. Vinnare blev Niklas Larsson med låten Tystnar i luren.

Här är juryns motivering: Niklas Larsson har stark utstrålning, stark scennärvaro. Han är trygg, musikalisk och berörde oss alla.

Järfällas bidrag deltar i delfinalen i Sveriges funkisfestival den 26 april 2023 på Nalen i Stockholm. Funkisfestivalens stora final hålls måndag 19 juni på Stockholm Waterfront.

Biljetter

Nu är biljettförsäljningen till Funkisfestivalen i gång.

Biljetter till semifinalen och till riksfinalen i Funkisfestivalen 2023 hittar du här.

Om musiktävlingen Funkisfestivalen

Funkisfestivalen är en musiktävling för personer med funktionsnedsättning, som är inskrivna under LSS och som är minst 15 år (LSS = lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade). Järfälla Funkisfestival arrangeras av Föreningen Funkisglädje och Järfälla kommun. För att kunna medverka måste du bo, jobba eller gå i skolan i Järfälla.

Se Funkisglädjes hemsida för mer information

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp