Gå direkt till sidans innehåll

Kultur­skolan

Järfälla kulturskola riktar sig till alla barn och ung­domar bosatta i Järfälla. Kulturskolan erbjuder pedagogisk verksamhet och undervisning för barn och unga upp till 21 år på deras fritid, med både bredd och fördjupning i olika former. Kultur­skolan har under­visning i flera av kommunens skolor, Huset på höjden och på Mälarvägen 2 i Jakobsberg.

Nu öppnar vi verksamheten igen

Vi följer de allmänna råd som gäller i samband med pandemin. Vi fortsätter att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma om vi har symtom.

Våra kurser

Vår kurskatalog hittar du i rosa rutan med texten "Anmälan till våra kurser".

Vi använder oss av det digitala systemet StudyAlong. Där kan du också se hela vårt kursutbud. För att logga in och boka plats behöver du BankID. Gör så här: Klicka på den rosa rutan "Anmälan till våra kurser". Välj först kurs och registrera dig sen. Vi släpper kursplatser för våren 2022 klockan 9.00 onsdag den 15 december.

Presentation av våra kurser

Se film där våra lärare presenterar kulturskolans ämnen och kursutbud.

Konserter, filmer och andra framträdanden

Vårterminen 2021 presenterar vi flera av kulturskolans konserter, filmer, föreställningar och framträdanden digitalt.

Våra ämnen

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp