Gå direkt till sidans innehåll

Kultur­skolan

Järfälla kulturskola riktar sig till alla barn och ung­domar bosatta i Järfälla. Kulturskolan erbjuder pedagogisk verksamhet och undervisning för barn och unga upp till 21 år på deras fritid, med både bredd och fördjupning i olika former. Kultur­skolan har under­visning i flera av kommunens skolor och på Mälarvägen 2, Jakobsberg.

Så påverkas kulturskolan av coronapandemin

Ordförandebeslut gäller från 28 april till och med 16 maj. På grund av det fortsatta pandemiläget kommer undervisningen se olika ut i olika grupper och ämnen. Alla elever födda 2001 eller tidigare kommer även fortsättningsvis att erbjudas enbart distansundervisning tillsvidare. Kurser som vänder sig till barn och vuxen tillsammans är fortsatt pausade tillsvidare.

Övriga kurser för barn och unga (födda 2002 och senare) kommer successivt att öppna upp för fysiska lektioner så länge vi kan anpassa lokaler, möblering och val av aktiviteter på ett smittsäkert sätt. Kulturskolan begränsar antalet platser, anpassat till lokalernas storlek och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vårens kurser

Vår kurskatalog hittar du i rosa rutan med texten "Anmälan till våra kurser".

Vi använder oss av det digitala systemet StudyAlong. Där kan du också se hela vårt kursutbud. För att logga in och boka plats behöver du BankID. Gör så här: Klicka på den rosa rutan "Anmälan till våra kurser". Välj först kurs och registrera dig sen. Kursplatser för hösten 2021 släpps torsdag 10 juni klockan 9.00.

Våra ämnen

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp