Gå direkt till sidans innehåll

Kultur­skolan

Järfälla kulturskola riktar sig till alla barn och ung­domar bosatta i Järfälla. Kulturskolan erbjuder pedagogisk verksamhet och undervisning för barn och unga upp till 21 år på deras fritid, med både bredd och fördjupning i olika former. Kultur­skolan har under­visning i flera av kommunens skolor och på Mälarvägen 2, Jakobsberg.

Så påverkas kulturskolan av coronapandemin

Kulturskolan fortsätter stor del av undervisningen med anpassningar för att begränsa smittspridning. Vi ställer in de aktiviteter för barn som kräver vuxens närvaro. För elevers och lärares trygghet har vi infört ytterligare anpassningar för att begränsa smittspridning, som att undvika trängsel i väntrum och anpassa möbleringen i lokalerna. Vi tillåter inga externa besökare i verksamheten såsom vikarier. Om garanterat antal lektionstillfällen inte kan erbjudas så återbetalar vi motsvarande del av avgiften vid terminens slut. Fler förändringar och åtgärder kan införas med kort varsel utifrån ändrat smittläge och myndigheters restriktioner.

Lediga platser hösten 2020

Just nu har vi lediga platser några ämnen. Titta gärna i kurskatalogen som du hittar i rosa rutan med texten "Anmälan till våra kurser". När det gäller bokning av vårens kurser i kulturskolan öppnar kurskatalogen klockan 9.00 den 15 december 2020.

Vi använder oss av det digitala systemet StudyAlong. Där kan du också se hela vårt kursutbud. För att logga in och boka plats behöver du BankID. Gör så här: Klicka på den rosa rutan "Anmälan till våra kurser". Välj först kurs och registrera dig sen.

Här kan du se en presentation och rundvandring i kulturskolans lokaler.

Våra ämnen

Senast uppdaterad: 2020-11-13

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp