Gå direkt till sidans innehåll

Kultur­skolan

Järfälla kulturskola riktar sig till alla barn och ung­domar bosatta i Järfälla. Kulturskolan erbjuder pedagogisk verksamhet och undervisning för barn och unga upp till 21 år på deras fritid, med både bredd och fördjupning i olika former. Kultur­skolan har under­visning i flera av kommunens skolor och på Mälarvägen 2, Jakobsberg.

Så påverkas kulturskolan av coronapandemin

Nu påbörjas successiv öppning av verksamheter utifrån lättnader i Coronarestriktioner från 1 juni 2021. Lättnaderna sker inom ramen för pandemilagen och myndighetsrekommendationer samt regionala restriktioner inom Region Stockholm.

  • Terminen avslutas genom att filmade och inspelade terminsavslutningar, föreställningar, konserter och andra evenemang visas digitalt alternativt sker utomhus med begränsad publik på öppen yta.
  • Kortkurser sker utomhus alternativt inomhus med restriktioner gällande avstånd.
  • Dagläger för befintliga elever i nycirkus vecka 24.
  • Kulturskolan följer skola och gymnasium gällande start av hösttermin.

Våra kurser

Vår kurskatalog hittar du i rosa rutan med texten "Anmälan till våra kurser".

Vi använder oss av det digitala systemet StudyAlong. Där kan du också se hela vårt kursutbud. För att logga in och boka plats behöver du BankID. Gör så här: Klicka på den rosa rutan "Anmälan till våra kurser". Välj först kurs och registrera dig sen. Kursplatser för hösten 2021 släpptes torsdag 10 juni.

Konserter, filmer och andra framträdanden

Vårterminen 2021 presenterar vi flera av kulturskolans konserter, filmer, föreställningar och framträdanden digitalt.

Våra ämnen

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp