Gå direkt till sidans innehåll

Kultur­skolan

Järfälla kulturskola vänder sig till alla barn och ung­domar bosatta i Järfälla kommun. Kultur­skolan finns till för att inspirera barn och unga att upp­täcka hur kultur kan berika livet. Kultur­skolan har under­visning i flera av kommunens skolor och på Mälarvägen 2, Jakobsberg. Kulturskolans lärare är väl­utbildade och har lång erfarenhet av arbete med barn och ungdomar inom kultur­pedagogisk verksamhet. Vi på Järfälla kulturskola jobbar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet. Bland annat genom metoden och nätverket Våga Visa kulturskola.

Läs mer om hur Våga visa kulturskola fungerar.

Bra att veta

Står ditt barn i kö till Järfälla kulturskola och du ska registrera konto? Bra att veta är att du som vårdnadshavare då ska välja "Köande elev? Välj mig!" där du väljer lärare.

 

Vi byter administrativt system

Därför går det inte att anmäla sig till kurser i kulturskolan just nu. Den 18 december släpper vi kurskatalogen, då går det att anmäla sig till våren 2020.

Bra att veta är att höstens kurser på kulturskolan är fullbokade. Är du intresserad av att spela blåsinstrument, dragspel eller göra filmmusik kontakta elin.jarnemo@jarfalla.se

Senast uppdaterad: 2019-11-07

Upp