Innehåll

Drive in-idrott

Under skolåret arrangeras drive in-idrott i Järfälla. Intresserade barn och ungdomar i åldern 12-17 år är välkomna. Verksamheten är gratis och inga för­kunskaper krävs. Uppstart för nästa termin är vecka 35.

Drive in-kvällarna är i första hand till för dem som inte redan är aktiva i idrotts­föreningar, men alla är välkomna. Tanken är att erbjuda ungdomar en menings­full fritids­verksamhet, och det ska vara enkelt att delta. Man är med när det passar och på sina egna villkor. Deltagarna behöver inte heller vara ombytta, även om det upp­muntras. Inneskor är dock ett krav i sport­hallen.

Verksamheten bedrivs av fritidsgården Station 7.

Lördagar klockan 18.00-22.00 i Kallhäll sporthall.

För dig i behov av extra stöd - se Öppen sporthall

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp