Innehåll

Lokal­bokning

Om du, som förening, privat­person (minst 18 år) eller företag, vill boka en sport­hall, gymnastik­sal, fotbolls­plan, konferens­rum, ishall eller raststuga. Gör då en boknings­förfrågan direkt via webben.
Du kan också kontakta kommunen på telefon 08-580 285 00.

Bra att veta om lokalbokning

  • Du behöver inpassageknapp och kod för tillträde till anläggningarna. Passageknapp kvitteras ut hos lokalbokningen i gamla simhallen på Mjölnarvägen 3 i Järfälla mot en kostnad på 100 kronor.
  • Din bokning är endast giltig när du har fått en boknings­bekräftelse.
  • Hörselhjälpmedel. Mobil hörslinga kan lånas kostnadsfritt av till exempel föreningar. Hörselslingan bokas och hämtas i kommunhusets reception i Jakobsberg. Du behöver kunna visa legitimation för att låna slingan.

Taxor

Aktuella taxor hittar du under objektinformation i Webb-bokningen här.

Boka lokal för konstnärlig verksamhet

Huset på höjden - ett hus för alla åldrar. Föreningar kan hyra lokaler för olika konstnärliga verksamheter. Du som privatperson kan låna studios för att jobba med film, musik eller pod.

Huset på höjden - ett kultur- och aktivitetshus

Boka Järfälla kultur­scen(kan inte bokas av privatpersoner)

Boka Hyllan (den öppna salongen på Jakobsbergs bibliotek)

Du kan låna Hyllan kostnadsfritt alla dagar i veckan. Hyllan-lokalen lånas ut för program som är öppna för allmänheten. Hyllan kan bokas av privatpersoner, föreningar, organisationer och grupper med verksamhet i Järfälla kommun. Hyllan har hörselslinga.
Du kan använda lokalen på två sätt:

1. Med värd för tisdags- och torsdagskvällar klockan 18.30-20.00. Denna tid gäller endast för föreningar.
2. Med körkort för alla dagar i veckan - du som bokar behöver här ha fått utbildning av biblioteket i möblering, teknik och säkerhet. Här ansvarar du själv för möblering och ljudteknik.

Du bokar Hyllan genom att klicka på den rosa rutan med texten Bokningsförfrågan av lokal och lediga tider.

Läs mer om att använda lokalen Hyllan

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp