Innehåll

Lokal­bokning

Om du, som förening, privat­person (minst 18 år) eller företag, vill boka en sport­hall, gymnastik­sal, fotbolls­plan, konferens­rum, ishall eller raststuga. Gör då en boknings­förfrågan direkt via webben. Du kan också kontakta kommunen på telefon 08-580 285 00.

Bra att veta om lokalbokning

  • Du behöver inpassageknapp och kod för tillträde till anläggningarna. Passageknapp kvitteras ut hos lokalbokningen i gamla simhallen på Mjölnarvägen 3 i Järfälla mot en kostnad på 100 kronor.
  • En förfrågan hanteras inom 2 vardagar. Din bokning är endast giltig när du har fått en boknings­bekräftelse.
  • Hörselhjälpmedel. Mobil hörslinga kan lånas kostnadsfritt av till exempel föreningar. Hörselslingan bokas och hämtas i kommunhusets reception i Jakobsberg. Du behöver kunna visa legitimation för att låna slingan.

Taxor

Inför 2023 antog kommunfullmäktige nya taxor som i vissa fall medför en högre avgift. Du hittar aktuella taxor under objektinformation i Webb-bokningen här.

Boka lokal för kulturprogram

Har du ett kulturprogram eller en programpunkt som rör konstnärlig verksamhet kan du välja att boka någon av följande fem lokaler:

  • Huset på höjden
  • Järfälla kulturscen
  • Blackbox i Bas Barkarby
  • Hyllan på Jakobsbergs bibliotek
  • Görvälnparkens utomhusscen

Här hittar du adresser, antal sittplatser, mått på scener samt kan göra bokning av scen till kulturprogram.

Boka festlokal

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp