Innehåll

Ridning

På Järvafältet finns ett stort ridstigs­nät och en del skyltade rid­områden där du som rider kan upp­leva naturen från häst­ryggen. 

Ridstigarna och vägar där du får rida är markerade med blå skylt med en vit häst och ryttare på. Övrig mark är förbjuden att rida på.

Tänk på att se till att du stänger ridgrindar i betes­hagar efter dig.

Under vinter­månaderna med snö finns många längd­skid­åkare som också vill passa på att njuta av Järva­fältets natur. På några ställen går rid­stig och skid­spår parallellt med varandra. Försök att hålla hästen utanför skids­påren. Respektera varandra, så kan så många som möjligt samsas i vårt fina gemen­samma natur­reservat.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp