Gå direkt till sidans innehåll

KomTek

KomTek vill visa tjejer och killar att det är kul med teknik. Vi erbjuder fritids­aktiviteter inom om­rådena teknik, design och entre­prenör­skap för barn och ung­domar, med fokus på åldrarna 6-19 år. Vi vänder oss till barn och ungdomar som bor i kommunen eller har sin skolgång här.

Coronaviruset och KomTeks fritidsaktiviteter.

Informationen gäller från 2 november till 19 november.

Under perioden är aktiviteter med barn och förälder tillsammans inställda. Kvällskurser med deltagande barn födda 2005 och senare fortsätter enligt rutinerna nedan:

Terminens kurser genomförs med fullt deltagarantal och på ordinarie kurstider. Anpassningar av verksamheten har gjorts för att undvika trängsel. Detta gäller:

  • lokalerna öppnas 10 minuter innan kursstart vilket gör att deltagare kan sätta sig i sitt rum direkt när de kommer. Det borde minska eventuell trängsel i hallen.
  • på kurstillfället finns fler arbetsytor, så att deltagarna kan sprida ut sig.
  • vid parallella kurser är sluttiderna skilda åt med 5 minuter för att undvika trängsel i hallen.

Kontakta oss per mail eller telefon enligt uppgifterna nedan vid frågor. I övrigt hänvisar vi till www.jarfalla.se och andra relevanta myndigheter för aktuell information.

Aktuella kurser

Här finns KomTek

Järfällavägen 102-104, plan 4
177 42 Järfälla

Telefon: 08-580 283 60
komtek@jarfalla.se

Senast uppdaterad: 2020-03-18

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp