Gå direkt till sidans innehåll

Aktivi­tets­kort på Nätet (ApN)

ApN är Järfälla kommuns digitala system för närvaro- och bidrags­hantering till föreningar. För föreningar betyder detta bättre säkerhet, enklare administ­ration, mindre risk för fel och snabbare utbetalning.

Aktivitetskort på nätet omfattar alla kommunens bidrag till föreningslivet.

Kom igång med ApN

Om du är förenings­administ­ratör och er förening vill börja använda ApN, kontaktar du kommunen för att få din förening införd i systemet.

Nyheter

Ledare och föreningsadministratörer har tillgång till en sida "mina uppgifter", där du själv kan redigera lösenord, telefonnummer och e-post.

E-postadress blir en obligatorisk uppgift för att kunna återställa ditt lösenord genom en "glömt lösenord"-funktion. Du som användare kan ringa APN:s support på telefonnummer 090-16 16 60 för att ändra din e-post. Du verifierar din identitet med bank-ID.

Manualer

Du som ska börja använda ApN kan få stöd genom tre olika manualer.

Verksamheter och anläggningar

I ApN ska ni välja aktivitet och lokal (förbestämda i en rullista). Ni som använder externa system för närvaroregistreringen ska välja mellan samma aktiviteter och anläggningar. Ni hittar dessa på listan nedan.

Verksamheter och anläggningar Pdf, 31.6 kB.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp