Gå direkt till sidans innehåll

Konst­hallen

Jakobsbergs konst­hall är en konst­hall för Järfälla kommuns utställnings­verk­samhet. Alla ut­ställningar har fri entré. Lokalen ligger i Jakobsbergs bib­liotek, centralt i Jakobsbergs centrum­galleria.

Hitta hit

Jakobsbergs konst­hall ligger i samma lokaler som Jakobs­bergs bibliotek. Adressen är Väpnarstråket, Jakobsbergs centrum­galleria.

Öppettider

Jakobsbergs konsthall är stängd just nu med anledning av riktlinjerna kring coronaviruset. Konsthallens öppettider följer under normala omständigheter Jakobsbergs biblioteks öppettider.

Bibliotekets öppettider

Vill du ställa ut?

Är du intresserad av att ställa ut i Jakobsbergs konsthall? Kontakta konstansvarig kultursekreterare via mejl.

Skicka mejl till kultursekreterare

Utställningar 2021

Kallhäll 1967 innan motorvägen invigs.

Kallhäll 1967 innan motorvägen invigs. Foto från utställningen Bilder härifrån II.

Bilder härifrån II, fotoutställning

10 oktober 2020–5 juni 2021. Obs! Jakobsbergs konsthall är just nu stängd med anledning av riktlinjerna kring coronaviruset.
Om utställningen: Fotografier från åren 1959–1979 i Järfälla. En tid präglad av nybyggaranda, då det nya Järfälla växer fram. Bilderna i utställningen kommer både från kommunens bildarkiv och från privatpersoner.

Järfällasalong, jurybedömd utställning

19 juni –7 augusti. Jurybedömd salong.

Järfällas skolor ställer ut

16 augusti–28 augusti. Elever från Järfällas skolor visar sina verk.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp