Innehåll

Kallhälls­badet

Inte långt ifrån Kallhälls pendeltåg­sstation hittar du kommunens största frilufts­bad, som lockar besökare i alla åldrar. Badet erbjuder stora lekytor, beach­volleyplan, grill­platser med mera.

Vid badet ligger ett vandrar­hem som har 44 säng­platser, bastu, duschrum för herrar och damer, pentry och under­hållnings­rum. Serveringen på vandrarhemmet har öppet från juni till augusti där det serveras bland annat kaffe, bullar, glass, hamburgare och korv med mera.

Faciliteter

Lekplats - Ja, 1
Grillplats - Ja, 1
Kanot­uthyrning - Nej
Dusch - Ja, 1
Toalett - Ja, 2 bajamajor

Lekplats

Ja, 1

Grillplats

Ja, 1

Kanot­uthyrning

Nej

Dusch

Ja, 1

Toalett

Ja, 2 bajamajor

Hitta hit

Ta pendel­tåget till Kallhäll och gå mot Bolinder strand. Promenaden tar cirka 7 minuter. Med bil kör du E18 norrut och svänger av vid trafikplats Kallhäll (153). Kör mot centrum, ta första vänster direkt efter
pendeltåg­sstationen, kör rakt fram i flerstopps­korsningen, fortsätt på Fabriksvägen så långt som möjligt.
Kom ihåg P-skiva.

Allmän information

På Kallhällsbadet gäller hund­förbud (gäller ej genom­passage på badet). Vid Ängsjö frilufts­bad finns ett speciellt hund­bad en bit innan bad­stranden.

Grillning får endast ske på hänvisad grillplats, inte på medhavd grill eller engångs­grill.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp