Innehåll

Föräldragrupp för dig med psykisk ohälsa, sjukdom, missbruk eller beroende och för dig som är anhörig

Är du orolig för hur ditt barn påverkas av din eller din partners sjukdom eller missbruk? Har du funderat på hur du kan stödja ditt barn och prata om din eller din partners ohälsa?

I denna föräldragrupp som är en utökad ABC går vi både igenom materialet i Alla Barn i Centrum (ABC) samt talar om de extra utmaningar i föräldraskapet som kan finnas när någon i familjen inte mår bra. Vi delar erfarenheter med varandra, samt får kunskap om barns behov och hur vi kan påverka och förändra. Gruppen består av 6-8 deltagare och ses vid 6 tillfällen.

Vill du vara med?

Tid: Onsdagar kl 17.30 – 20.00

Datum: 11 och 25 september, 9 och 23 oktober samt 6 och 20 november

Hitta hit: Preventionsenheten Tornérplatsen 26 i Jakobsberg

Anmäl dig här

Att delta i gruppen är kostnadsfritt, vi bjuder på fika.

 

Passar inte just denna grupp, gör en intresseanmälan här nedan och ange vad som passar dig bäst; dag- eller kvällstid, digitalt eller på plats i Jakobsberg.

Gör intresseanmälan här

Varmt välkommen med dina frågor till gruppverksamheten@jarfalla.se

Tidigare deltagare om gruppen:

”Jag har i och med gruppen förstått att man kan må dåligt och ändå vara en bra förälder.”

”Fler borde våga ta steget och vara med i en sådan här grupp, det är så skönt att träffa andra föräldrar i liknande situation.”

"Det känns hoppfullt – nu vet jag vad jag kan göra!"


Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp