Innehåll
En kvinna sitter vid en laptop och har hörlurar i öronen.

Komvux som anpassad utbildning

Här kan du läsa om våra utbildningar för vuxna med intellektuell funktionsnedsättning eller förvärvad hjärnskada.

Komvux som anpassad utbildning på grundläggande eller gymnasial nivå erbjuds för dig med intellektuell funktionsnedsättning eller förvärvad hjärnskada. Du är välkommen till oss från och med 1 juli det år du fyller 20 år eller om du är under 20 år och har avslutat din gymnasiala utbildning

Lärvux i Järfälla

I Järfälla kommun används samlings­namnet Lärvux för anpassad utbildning för vuxna. Utbildningen arrangeras av Järfälla Lärcentrum som erbjuder kurser på både grundläggande och gymnasial nivå.

Läs mer om Lärvux i Järfälla

Fler kurser

Är du intresserad av andra kurser än de som erbjuds på Järfälla Lärcentrum, kontakta en studie- och yrkes­vägledare för mer information.

Kontakta studie- och yrkesvägledare

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp