Innehåll
Kvinna på klippa vid Mälaren

Det här är Järfälla

Järfälla är en växande kommun. Vi är cirka 85 000 invånare och kommer att bli ännu fler då vi bygger en stad. Vi är totalt cirka 4 300 medarbetare i kommunen som erbjuder välfärd med kvalitet. Vi strävar hela tiden efter att ge bästa möjliga service till dem som bor och verkar i Järfälla.

Vår vision – För alla framåt

Visionen togs fram för att alla vi som arbetar i Järfälla kommun och dagligen möter Järfällaborna ska ha fokus på de möjligheter och utmaningar som ligger framför oss de närmaste åren. Visionen tar sikte på år 2030 för att vi tydligt ska se hur vi lever i förändringen. Visionen ska hjälpa oss att tillsammans nå målen, genomföra uppdragen och skapa goda resultat som kommer Järfällaborna till godo. Det betyder också att vi ska ha fokus på det ansvar vi har för ekonomin och att använda skattepengarna på ett effektivt sätt.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp