Gå direkt till sidans innehåll

Välkommen till Järfällas seniorträffar!

Seniorer spelar boule i en park

Här kan du som är 65+ träffa vänner, fika, träna på gymmet eller delta i våra arrangerade aktiviteter. Vi tycker det är viktigt att erbjuda och uppmuntra till träning i grupp och gör många roliga saker varje vecka. Kanske vill du följa med på vår populära orientering?

Just nu ordnar vi aktiviteter både inomhus och utomhus flera dagar i veckan. Andra exempel på aktivieter är stavgång, musikquiz, boule och pilkastning.

Det finns fyra seniorträffar i Järfälla, i Kallhäll, Barkarby, Barkarbystaden och Jakobsberg. Klicka på respektive länk för att hitta aktuellt veckoprogram med aktiviteter.

Du hittar de flesta av våra aktviteter i Evenemang- och aktivitetskalendern längst ner på sidan. Där finns även aktiviteter som anordnas av lokala föreningar och andra verksamheter inom kommunen som är riktad mot dig som senior.

Just nu arrangeras alla aktiviteter så att vi ska kunna hålla avstånd till varandra och vid aktiviteter inomhus har vi begränsat antal platser.

Den mobila seniorträffen

Tid: 13.30-15.00

V 37 Sandviks parkering, Viksjö

V 38 Kolarängsparken, Kallhäll

V39 Stråvägens boulebana, Viksjö


Evenemang och aktiviteter

Det finns inga evenemang som överensstämmer med dina valda filtreringar.

  • Film
  • Sport
  • Ute i naturen

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp