Innehåll

Boende för äldre

Här hittar du alla Järfälla kommuns vård- och omsorgsboenden, både kommunens egna boenden och de som drivs på entreprenad. Du kan ansöka om att flytta till ett vård- och omsorgsboende när hem­tjänst inte längre räcker för att du ska vara trygg och säker hemma. Vård- och omsorgsboende inne­bär att du bor i en lägenhet med eget hyres­kontrakt. Korttidsboende är för dig över 65 år som behöver boende med omvårdnad under en kortare period.

Björkens vård- och omsorgsboende

Välkommen till Björkens vård- och omsorgsboende. Det riktar sig till dig som är 65 år eller äldre med omfattande omvårdnadsbehov. Boendet är beläget i Viksjö.

Läs mer om boendet

Ekens vård- och omsorgsboende

Välkommen till Ekens vård- och omsorgsboende. Det riktar sig till dig som är 65 år eller äldre med omfattande omvårdnadsbehov. Boendet är beläget i Kallhäll

Läs mer om boendet

Flottiljens vård- och omsorgsboende

Välkommen till Flottiljens vård- och omsorgsboende som är beläget i Barkarbystaden. Boendet riktar sig till dig som är 65 år eller äldre med omfattande omvårdnadsbehov.

Läs mer om boendet

Kastanjens vård- och omsorgsboende

Välkommen till Kastanjens vård- och omsorgsboende och korttidsboende. Kastanjen ligger i närheten av Jakobsbergs sjukhus på promenadavstånd från Jakobsbergs centrum.

Läs mer om boendet

Kastanjens korttidsboende

Välkommen till Kastanjens korttidsboende. Kastanjen ligger i närheten av Jakobsbergs sjukhus på promenadavstånd från Jakobsbergs centrum.

Läs mer om boendet

Lindens vård- och omsorgsboende

Välkommen till Lindens vård- och omsorgsboende som är beläget i Jakobsberg. Boendet riktar sig till dig som är 65 år eller äldre. Jakobsbergs centrum finns på promenadavstånd.

Läs mer om boendet

Lönnens vård- och omsorgsboende

Välkommen till Lönnens vård- och omsorgsboende som är beläget i Jakobsberg. Boendet riktar sig till dig som är 65 år eller äldre.

Läs mer om boendet

Olovslunds vård- och omsorgsboende

Välkommen till Olovslunds vård- och omsorgsboende. Boendet ligger vackert ovanför Viksjöleden med promenadavstånd till Jakobsbergs centrum

Läs mer om boendet

Tallbohovs vård- och omsorgsboende

Välkommen till Tallbohovs vård- och omsorgsboende som är beläget på Söderhöjden i Jakobsberg. Det riktar sig till dig som är 65 år eller äldre.

Läs mer om boendet

Smedens vård- och omsorgsboende

Välkommen till Smedens vård- och omsorgsboende som är beläget i centrala Kallhäll och drivs av Forenede Care. Boendet riktar sig till dig som är 65 år.

Läs mer om boendet

Viksjös vård- och omsorgsboende

Välkommen till Viksjö vård- och omsorgsboende. Det riktar sig till dig som är 65 år eller äldre. Boendet ligger nära Viksjö centrum och drivs av Attendo.

Läs mer om boendet

Nytt vård- och omsorgsboende i Viksjö

Ett vård- och omsorgsboende med femtio lägenheter ska byggas i Viksjö. Boendet beräknas stå klart våren 2025

Läs mer om boendet

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp