Innehåll

Vill du arbeta med engagerade och erfarna kollegor inom förskola och skola?

Det är tack vare våra skickliga och engagerade pedagoger som Järfällas skolor och förskolor visar goda resultat. Nu växer vi, och behöver bli fler som brinner för kollegialitet, professionalitet och utvecklingskraft.

Oavsett om du pluggar till lärare, förskollärare eller redan är en erfaren pedagog kommer du att känna dig välkommen och uppskattad hos oss i Järfälla. Vi brinner för kunskap och satsar på kollegialt lärande, pedagogiskt ledarskap och systematiskt kvalitetsarbete. Vi har en traditionell stadieindelning, vilket gynnar både rektorer, medarbetare och elever.

Du får jobba nära naturen, 20 min från Odenplan

Järfälla ligger 2 mil nordväst om Stockholm och du tar dig hit med pendeln på mindre än 20 minuter. Våra 22 grundskolor och 55 förskolor finns på gångavstånd från kor, får, hästar, sjöar och naturreservat. Mitt i denna idyll växer också nya Barkarbystaden, vår yngsta kommundel som inom några år får 14 000 nya bostäder och egen tunnelbanestation.

God lönesättning, laganda och kompetensutveckling

Vi värnar professions- och kompetensutveckling. Som förskollärare eller lärare hos oss har du därmed stora möjligheter att utvecklas och växa. Du är vår viktigaste nyckel för att ge våra barn och elever utbildning av bästa kvalitet. Tillsammans bygger vi verksamheten utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet, och arbetar efter ledorden professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Vi erbjuder god lönesättning, laganda samt flera olika typer av professions- och kompetensutveckling.

I samarbete med Södertörns högskolor driver vi övningsskolor för lärarstudenter och ett centrum för professionsutveckling för lärarstudenter, forskare och lärare. Vi har också vår egen Medarbetarakademi som vänder sig till dig som vill ta ett större ansvar för din egen och verksamhetens utveckling. Vår ledarskapsakademi är i sin tur en chefsförberedande utbildning med fokus på att utveckla deltagarnas kompetens inom ledarskap.

Vill du veta mer om Järfälla och vad vi kan erbjuda?

Möt våra medarbetare och se hur en dag på arbetetet kan se på vårt Instagramkonto.

https://www.instagram.com/jobbaijarfalla/

Har du allmänna frågor om hur det är att arbeta i vår skolkommun, kontakta Linnea Ambros, personalkonsult på e-mail: linnea.ambros@jarfalla.se

Här söker du våra lediga tjänster

Läs mer om våra lediga tjänster här

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp