Innehåll

Vill du bli Järfälla­Kompis?

JärfällaKompis matchar nya och etablerade individer och familjer i Järfälla som vill öva svenska, träffa nya människor och hitta på något kul tillsammans. Det går också att träffas digitalt för den som vill det. Familjer matchas med varandra utifrån barnens åldrar och föräldrars intressen. Som JärfällaKompis kan man bestämma om man vill träffas utomhus eller digitalt.

JärfällaKompisar som väljer att ses utomhus kan ses på offentlig plats i Järfälla, till exempel ett café eller på en promenad. Under mötet lär deltagare känna varandra samtidigt som de upptäcker kommunen tillsammans och pratar svenska. De som väljer att träffas digitalt bestämmer tillsammans vilket digitalt verktyg de vill använda för träffen.

JärfällaKompis är ett samarbete mellan Järfälla kommun och den ideella föreningen Nya Kompisbyrån. Projektet finansieras av Länsstyrelsen.

Frågor

Har du frågor om projektet eller anmälan, kontakta hallbarhet@jarfalla.se

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp