Gå direkt till sidans innehåll

Vill du bli Järfälla­Kompis?

Vi matchar dig med nya vänner.

Vi matchar nya och etablerade individer och familjer i Järfälla som vill öva svenska, träffa nya människor och hitta på något kul tillsammans digitalt. Familjer matchas med varandra utifrån barnens åldrar och föräldrars intressen.

På grund av rådande omständigheter och den ökade smittspridningen matchar vi för närvarande inte till fysiska träffar. Anmälan är däremot fortfarande öppen och du kan istället bli matchad för att få en digital JärfällaKompis på individnivå. Barnfamiljsmatchningen håller stängt tills dess att vi kan matcha er till fysiska möten igen.

Som digitala JärfällaKompisar bestämmer ni tillsammans vilket digitalt verktyg ni vill använda för träffen och ses sedan på videolänk. Ett enkelt och roligt sätt att lära känna nya människor och öva på svenska!

JärfällaKompis är ett samarbete mellan Järfälla kommun och den ideella föreningen Nya Kompisbyrån. Projektet finansieras av Länsstyrelsen.

Anmäl dig och läs mer

Anmäl dig eller din familj här

Frågor

Har du frågor om projektet eller anmälan, kontakta integration@jarfalla.se

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp