Innehåll

Platsannons

Lärare i SV/EN Källtorpskolan

Generell information

Sista ansökningsdag
2022-08-15
Arbetsplats
Stockholms län
Kommun
Järfälla
Yrkeskategori
Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1

Kontaktpersoner

Satu Pennanen
Bitr Rektor
Telefon: 08-580 296 34
E-post: satu.pennanen@jarfalla.se
Niro Salih
Rektor
E-post: niro.salih@jarfalla.se

Fackliga företrädare

Lena Wallin
LR
E-post: lena.wallin@jarfalla.se
Jonas Persson
Lärarförbundet
E-post: jonas.persson@jarfalla.se

Om arbetsplatsen

Källtorpskolan är en åk 7-9 skola med ca 340 elever. Vi är belägna i Kallhälls centrum, Järfälla Kommun.

Vi arbetar för en meningsfull vardag för våra elever med fokus på kvalité, trygghet, arbetsro samt kollegialt samspel.

Arbetsuppgifter

På Källtorpskolan arbetar du med drivande, ansvarstagande, samarbetande kollegor och det finns ett engagerat ledarskap på alla nivåer, som är präglat av höga förväntningar och stor tilltro. Källtorpskolan är organiserad utifrån grundskolans hela uppdrag enligt läroplanens kapitel ett, två och tre och arbetar systematiskt med kunskaps-, värdegrunds- och det sociala uppdraget enligt LGR 11.

Du kommer att arbeta i en organisation som innebär att du får en tillhörighet i ett arbetslag samt ett ämneslag som består av kollegialt lärande kring utveckling av undervisning, värdegrundsarbete och det sociala uppdraget.

Som lärare i SV/EN är du ansvarig för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen i ditt ämne utifrån den fastställda läroplanen, samt planerar i samverkan med de andra lärarna på skolan för att skapa likvärdighet.

I tjänsten ingår att vara handledare/mentor till en klass tillsammans med en kollega där du/ni är ansvariga för genomförandet av värdegrunds- och det sociala uppdraget.

Du ansvarar för bedömning av elevers lärande och dokumentationen av den samma. Det är viktigt att du följer upp elevernas resultat, analyserar dem och vidtar åtgärder för att resultaten ska förbättras. Vidare driver du tillsammans med övrig personal en verksamhet som hjälper barnen att bli trygga, kreativa och nyfikna.

Kvalifikationer

Vi vill att du har lärarlegitimation samt lärarbehörighet för att undervisa elever i SV/EN på högstadiet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare i aktuella årskurser och ämnen, gärna från en mångkulturell skola.

Du är engagerad och flexibel och har lätt att anpassa dig till olika situationer. Du kan ta initiativ och är idérik. Du kan arbeta självständig men är samtidigt samarbetsinriktad, såväl mot barn, som föräldrar och kollegor. Det är viktigt att du är lyhörd och har hög social kompetens. Du tar ansvar för din del samtidigt som du ser helheten.

Du behärskar det svenska språket i båda tal och skrift, och det är meriterande om du har kunskaper i andra språk.

Du har förmåga att kommunicera på ett tydligt och positivt sätt samt kunna skapa förtroende och goda relationer, såväl internt som externt. Du har ledarskapsförmågan med pedagogisk insikt och har förmåga att kunna motivera eleverna.

Vi hoppas att du vill berika oss med just dina kunskaper, tankar och idéer!

Anställningens omfattning

Tillträde 9/8-2022

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden utgång.

Tillsvidare, Heltid, 100% heltid

Ansökan

Referensnummer: A1137193

Lön

Löneform: Månadslön

Övrigt

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp