Innehåll

Studs­matta

Några hopp på studs­mattan är ett trevligt sätt att kombinera lek och motion. Du behöver inte heller söka bygglov för din studsmatta, så hoppa på!

Behövs bygglov?

Du behöver inte bygglov för att ställa en studsmatta på tomten. Eftersom du inte behöver bygglov finns det inte heller någon gräns för hur nära tomtgränsen du får ställa den. Men kom ihåg att den måste stå inne på din egen tomt.

Tips och råd

  • Tänk på att studsmattor innebär en risk för skada. Det är viktigt att köpa en studsmatta som är CE-märkt och att det finns ett säkerhetsnät.
  • Även om studsmattan inte kräver lov och du får ställa den var som helst på tomten så kan det vara bra att prata med grannarna så att de inte störs i sin utemiljö.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp