Gå direkt till sidans innehåll

Öppna för­skolan i Barkarby

Hos oss kan du och ditt barn måla, sjunga, läsa, ta en fika eller bara vara. Här får ni möjlighet att träffa andra vuxna med barn i en barnvänlig miljö.

Förskolorna kommer att successivt att öppnas från och med den 12 april, men så länge vi befinner oss i coronapandemin kommer all verksamhet att bedrivas utomhus.

Öppettider

Välkomna till Öppna förskolans uteverksamhet!

Vi har sommarstängt från och med den 28 juni och öppnar åter den 18 augusti.

Just nu har öppna förskolan öppet onsdag och fredag, endast uteverksamhet. För mer info se instagram eller ring. Då vi endast kan träffas max 8 vuxna samtidigt är det viktigt att ni anmäler er genom instagram eller sms.

Hälsningar Therese

Hitta till oss

Skälbyvägen 23
Telefon: 08-580 299 28

Öppna förskolan Barkarby på Instagram

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet




Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.



Upp