Innehåll

Säga upp plats

Om du/ditt barn under terminens gång bestämmer dig för att sluta på kursen ska du avboka kursplatsen snarast möjligt via StudyAlong.

Såhär avslutar du kursen via StudyAlong: Logga in på ditt föräldrakonto på studyalong.se och klicka på ”Avsluta kursdeltagande”. Fyll i formuläret där för att bekräfta uppsägningen. Vi återbetalar eller reducerar inte avgiften om du slutar under pågående termin. Ångerrätt 14 dagar gäller, men inte efter kursstart!

Har du frågor om uppsägning av plats? Skicka e-post till kulturskolan@jarfalla.se. Ange då elevens namn, födelsedatum och ämne/kurs som ska avslutas.

Alla kursplatser gäller endast en termin

För att fortsätta på kulturskolan kommande termin, måste du tacka ja till kurserbjudandet du får. Du kommer få ett kurserbjudande på "Mina sidor" i StudyAlong och ett mejl med instruktioner om hur du tackar ja och sista datum för detta. Denna kurs måste du tacka ja till senast det datum som står i mejlet för att säkra din plats inför kommande termin. Vill du inte fortsätta ska du tacka nej till kurserbjudandet genom att ta bort kursen på Mina sidor i ditt föräldrakonto på studyalong.se.

Senast uppdaterad:

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp