Innehåll

Hållbar stad - 2 maj

Järfälla kommun, White Arkitekter och Klimatarena Stockholm arrangerar en förmiddag för aktörer inom byggbranschen som vill samverka kring energipositiva byggnader och kvarter i Järfälla.

Att skapa energipositiva områden möjliggör städer som håller i längden och platser där människor vill leva och bo i framtiden. Byggbranschen står inför ett skifte och för att komma längre och utvecklas smartare behöver vi tänka kreativt - tillsammans

Under förmiddagen får du höra förvaltare, leverantörer, konsulter och processledare berätta om innovativa lösningar och hur tidig samverkan kring att utveckla byggnader och områden som producerar energiöverskott kan öka nyttan för alla parter.

Kl 9.00 - Eva Ullberg (S), kommunstyrelsens ordförande, hälsar välkommen

  • Skandinaviens första plusenergihotell, House of Choice - White arkitekter
  • Lokal energiproduktion förutsätter samverkan – Bengt Dahlgren AB
  • Innovativa lösningar för energiförsörjning – E.ON
  • Positive Energy Planning Process, PEPP – White arkitekter och Järfälla kommun
  • Dialog och interaktion med alla deltagare

Har du frågor är du välkommen att höra av dig på hallbarhet@jarfalla.se

Välkommen!

Hitta hit:

Adress: Bällstaågatan 18 i Järfälla (Barkarbystaden).

Pendeltåg: Barkarby station och därefter promenad på tio minuter till Bas Barkarby.

Buss: Barkarby station, Barkarby station övre eller Stora torget.

Från samtliga platser promenerar du till Bas Barkarby på cirka tio minuter. Det finns även en ingång till Bas Barkarby direkt från Veddestabron 10. På Veddestabron stannar buss 175, 178, 518, 550 och 552V, hållplatsen heter Barkarby station övre.

Bil: Kan parkeras i P-hus under Veddestabron mot betalning i app, infart från Bällstaågatan. Här gäller appen Autopay. Infartsparkering finns vid Welcome hotel/Barkarby station utan kostnad. Härifrån promenerar du till Bas Barkarby på cirka tio minuter.


Text

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp