Innehåll

Hållbar stad - 2 maj

Att bygga en ny och attraktiv stad är en utmaning - att bygga hållbart likaså. Vi vill genom samverkan redan på planeringsstadiet utforska metoder för att tillsammans utveckla byggnader och områden som producerar ett energiöverskott. Att skapa energipositiva områden möjliggör städer som håller i längden och platser där människor vill leva och bo i framtiden.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig på hallbarhet@jarfalla.se

Välkommen!

Hitta hit:

Adress: Bällstaågatan 18 i Järfälla (Barkarbystaden).

Pendeltåg: Barkarby station och därefter promenad på tio minuter till Bas Barkarby.

Buss: Barkarby station, Barkarby station övre eller Stora torget.

Från samtliga platser promenerar du till Bas Barkarby på cirka tio minuter. Det finns även en ingång till Bas Barkarby direkt från Veddestabron 10. På Veddestabron stannar buss 175, 178, 518, 550 och 552V, hållplatsen heter Barkarby station övre.

Bil: Kan parkeras i P-hus under Veddestabron mot betalning i app, infart från Bällstaågatan. Här gäller appen Autopay. Infartsparkering finns vid Welcome hotel/Barkarby station utan kostnad. Härifrån promenerar du till Bas Barkarby på cirka tio minuter.


Text

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp