På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Funkis­mello

Martin Hagen, vinnare av sverigefinalen i Funkismello 2017 med prisutdelare Linda Bengtzing.

Nu är det dags att söka till musiktävlingen Funkismello 2018. Årets sverigefinal av Funkis­mello vanns av Martin Hagen från Järfälla. Martin fram­förde sin egen hård­rocks­låt "One of a million" på ett fullsatt Cirkus på Djurgården den 24 april.

Sök till deltävlingen för Funkismello 2018

Anmäl dig till Järfällas uttagningstävling till Funkismello.
Skicka in ditt bidrag. För att delta skickar du in ett bidrag som en mp3-fil senast den 27 oktober 2017. Skicka in din anmälan och ditt bidrag till Anders Cederin. E-post: anders.cederin@jarfalla.se

Järfällafinalen är söndagen den 28 januari 2018 på Järfälla Kulturscen, Mälarvägen 2 i Jakobsberg. Segrande bidrag går vidare till den stora finalen på Cirkus på Djurgården den 16 april 2018.

Här kan du se en film om hur du söker till Funkismello 2018länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om årets vinnarlåt 2017

Martin Hagens bidrag heter One of the million. Det är en hård­rocks­låt som han skrivit själv.

Här kan du se klipp på när Martin uppträder med låtenlänk till annan webbplats

Sverigefinal på Cirkus

Juryn bestod av Magnus Carlsson från Barbados och Alcazar, de rutinerade bröderna Rongedal, brukar­ombuds­mannen Ann Katrin Hegvold och Andrea Wahl­gren som själv uppträdde i Funkismello 2016. Deras resultat sattes ihop med hela publikens röster.

Livemusik och under­hållande konferencierer

Årets konferencierer var Anna Ringström som själv har en funktions­nedsättning och Linda Bengtzing, artist och program­ledare, känd från bland annat egna fram­trädanden i Melodi­festivalen. Alla låtar framfördes live med en stor orkester och kör under ledning av Per-Ove "Knappen" Stålknapp.

Funkismello är en musik­tävling för människor med funktions­nedsättning, som är inskrivna under LSS och som är minst 15 år.

Senast uppdaterad: 2017-09-18