Aktivi­tets­kort på Nätet (ApN)

ApN är Järfälla kommuns digitala system för närvaro- och bidrags­hantering till föreningar. För föreningar betyder detta bättre säkerhet, enklare administ­ration, mindre risk för fel och snabbare utbetalning.

Aktivitetskort på nätet omfattar alla kommunens bidrag till föreningslivet.

Kom igång med ApN

Om du är förenings­administ­ratör och er förening vill börja använda ApN, kontaktar du kommunen för att få din förening införd i systemet.

Nyheter

Från den 10 januari 2018 får ledare och föreningsadministratörer tillgång till en sida "mina uppgifter", där du själv kan redigera lösenord, telefonnummer och e-post.
E-postadress blir en obligatorisk uppgift för att kunna återställa ditt lösenord genom en "glömt lösenord"-funktion. Du som användare kan ringa APN:s support på telefonnummer 090-16 16 60 för att ändra din e-post. Du verifierar din identitet med bank-ID.

Manualer

Du som ska börja använda ApN kan få stöd genom tre olika manualer.

  • En manual är för dig som är föreningsadministratör.
  • En manual är för dig som är föreningsledare.
  • Den tredje manualen beskriver vad ApN är för något och varför föreningar ska använda ApN.

Information om ApNPDF

Manual för förenings­administratörerPDF

Manual för förenings­ledarePDF

Det finns även information om ApN på Umeås webbplatslänk till annan webbplats.

Verksamheter och anläggningar

I ApN ska ni välja aktivitet och lokal (förbestämda i en rullista). Ni som använder externa system för närvaroregistreringen ska välja mellan samma aktiviteter och anläggningar. Ni hittar dessa på listan nedan.

Verksamheter och anläggningarPDF


Senast uppdaterad: 2018-01-31

Upp

På jarfalla.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?