Innehåll

Energipositiva områden förutsätter tidig samverkan

Den 2 maj arrangerar Järfälla kommun, White arkitekter och Klimatarena Stockholm en förmiddag för aktörer inom byggbranschen som vill samverka kring energipositiva byggnader och kvarter i Järfälla.

Att skapa energipositiva områden möjliggör städer som håller i längden och platser där människor vill leva och bo i framtiden. Byggbranschen står inför ett skifte och för att komma längre och utvecklas smartare behöver vi tänka kreativt - tillsammans

Under förmiddagen får du höra förvaltare, leverantörer, konsulter och processledare berätta om innovativa lösningar och hur tidig samverkan kring att utveckla byggnader och områden som producerar energiöverskott kan öka nyttan för alla parter.

Anmälan är öppen för aktörer som vill delta och bidra i arbetet med att bygga hållbart i Järfälla.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp