Innehåll

En viktig pusselbit för ett levande centrum på plats

Den 30 november öppnade Hemköp sin nya butik i större omgjorda lokaler i Jakobsbergs centrum. Att öppningen var efterlängtad syntes på den välbesökta invigningen lagom till handeln för första advent.

– Vilken folkfest! Vi är så glada över att nya Hemköp äntligen har öppnat upp dörrarna till sin nya omgjorda butik, mitt i Jakobsbergs centrum. Sandra Stendalen, som är butikschef, och hela teamet på Hemköp har gjort ett fantastiskt jobb, säger My Roussakoff, centrumchef för Jakobsbergs centrum.

– Jag välkomnar att Hemköp idag slår upp portarna för sin nya butik, det är bra för oss som bor eller arbetar här och det är bra för utvecklingen av centrum. Det finns en längtan efter ett levande Jakobsberg och då är dagligvaruhandeln en viktig del, säger Eva Ullberg (S), kommunstyrelsens ordförande.

– Att erbjuda ett brett utbud av handel, livsmedel och service i våra centrum ligger helt i linje med Citycons ambition att våra besökare ska kunna göra alla sina vardagliga ärenden och inköp på ett och samma ställe. Nya Hemköp är ett led i vårt arbete att satsa på Jakobsbergs centrum, fortsätter My Roussakoff.

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp