Innehåll

Få juridisk rådgivning på biblioteken

Behöver du hjälp med juridiska frågor? På biblioteken i Jakobsberg och Viksjö kan du få kostnadsfri rådgivning i upp till 15 minuter av en advokat från Järfälla Advokatbyrå AB.

Advokaten har fokus på vårdnad, arvsfrågor, bodelningsfrågor, LVU och brottmål. På den korta tiden kan inte juristen upprätta handlingar eller vidta direkta åtgärder, men du får tips om hur du kan gå vidare.

Klicka på länkarna för att boka en tid

5 februari på Viksjö

19 februari på Jakobsbergs bibliotek

4 mars på Viksjö bibliotek

18 mars på Jakobsbergs bibliotek

15 april på Jakobsbergs bibliotek

29 april på Viksjö bibliotek

13 maj på Jakobsbergs bibliotek

27 maj på Viksjö bibliotek

Har du inte möjlighet att boka en tid eller behöver hjälp. Kontakta biblioteket på telefon, eller prata med personalen på biblioteket.

Jakobsbergs bibliotek
Viksjö bibliotek
Mer information om advokatbyrån

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp