Innehåll

Barn kastar boll

Järfällafestivalen erbjuder aktiviteter för hela familjen.

Nystart för Järfällafestivalen

Lördagen den 9 september är det åter dags att välkomna Järfällabor och andra intresserade till Jakobsberg för en dag med festligheter. Järfällafestivalen arrangeras då för åttonde gången.

Efter några års uppehåll är det nu åter dags för Järfällafestivalen som även denna gång arrangeras i Jakobsbergs centrum som nu påbörjar en tydlig utvecklingsresa.

– Järfällafestivalen var under många år ett givet och uppskattat arrangemang i vår kommun. Jag är mycket stolt över att vi nu återigen, tillsammans med lokala förenings- och näringslivet, får bjuda in Järfällaborna på kulturkalas. Järfällafestivalen ska vara en folkfest med en stor bredd av aktiviteter. Det här är också en del i vår satsning på Jakobsberg och för att stärka gemenskapen i vår kommun, säger Eva Ullberg (S), kommunstyrelsens ordförande i Järfälla.

Flera medverkande

Järfällafestivalen, som är ett samarrangemang mellan Järfälla kommun, fastighetsägare, företagare och föreningsliv, erbjuder en dag med bland annat musik, kultur och andra festligheter. Järfälla kommun är huvudarrangör av festivalen.

Festivalen kommer att hållas i Jakobsbergs centrum och parker i området. Där olika scener kommer att sättas upp. Mer information om program, tider med mera kommer längre fram.

Kontakt

Är du intresserad av att delta på festivalens marknad är du välkommen att mejla till
evenemang@jarfalla.se

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service syftar till att göra den digitala servicen mer tillgänglig, särskilt för personer med funktionsnedsättning. Om du upplever att webbplatsen inte lever upp till det kan du meddela oss här eller begära ut otillgängligt innehåll i alternativt format.

Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse om du vill veta hur väl vår webbplats uppfyller kraven

Påtala bristande tillgänglighet
Begär att få otillgängligt innehåll levererat i alternativt format

Om du upplever att du på grund av bristande tillgänglighet inte kan ta del av innehåll kan du begära att få detta levererat i ett alternativt format. Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig.Upp